Wimper en Brow Benodigdheden
Wimper en Brow Benodigdheden
Prisma 59
3364DJ Sliedrecht
0184 633 050 - info@wimperenbrow-benodigdheden.nl

 

Vóór 15:00 uur besteld? Zelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 75,-

Wimperlifting cursus

Wimperlifting cursus volgen? Bij onze academie van Wimper en Brow Benodigdheden bieden we niet zomaar een wimperlifting cursus aan maar een wimperlift in combinatie met een filler waardoor de wimpers niet alleen meer krul krijgen maar ook bewezen 24% dikker worden!

Onze voordelen

  • Exclusieve merken
  • Officieel HQ InLei® en Lash Art Pro in NL
  • U krijgt een Lifetime support bij het volgen van onze trainingen!
  • Award winnaars!
  • Dierenleed vrij, parabenen vrij en klinisch getest!
  • Altijd leuk verpakt met liefde!
Sorteren op:
 
12 van 2
Aantal tonen:
 
 
Wimperlifting cursus - InLei® OFFICIAL lashlift & Filler 25.9 training

InLei® OFFICIAL lashlift & Filler 25.9 training

€ 350,00 Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden (werkdagen)
 
Wimperlifting cursus - InLei® MASTERCLASS Lashlift & Filler

InLei® MASTERCLASS Lashlift & Filler

€ 179,00 Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden (werkdagen)

u heeft geen vooropleiding nodig

We hebben niet alleen voor beginners een uitgebreide wimperlifting cursus, maar ook voor degene die willen perfectioneren of willen overstappen op InLei®.  U heeft geen vooropleiding nodig om een cursus wimperlifting bij ons te volgen.

  • Lash Lifting & filler cursus;  in groepsverband met maximaal 2 personen of door middel van 1 op 1 begeleiding
  • Masterclass/ perfectie lashlift & filler training; in groepsverband met maximaal 2 personen of door middel van 1 op 1 begeleiding
  • Browlamination training; in groepsverband met maximaal 2 personen of door middel van 1 op 1 begeleiding

We zijn officieel opleidingspunt voor InLei® in Nederland

Met trots kunnen we melden dat we naast verdeler ook het officiële opleidingspunt zijn van InLei® zijn in Nederland. We zijn ook coördinator van alle trainingslocaties en trainen naast de cursisten ook de trainers in Nederland. We zijn nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van het fantastische product van InLei®, wat rechtstreeks uit Italië komt en ontwikkelt is in laboratoriums en universiteiten in Milaan. Iets wat Uniek is in deze industrie is dat alles vastgelegd is in documenten dus alles wat het doet is feitelijk vastgelegd. Geen valse beloftes!

Officieel certificaat na het afronden van de cursus

Na het afronden van de wimperlift cursus ontvangt u een officieel InLei® certificaat van de trainster. De training bestaat uit zowel theorie als praktijk en na het goed uitvoeren van de behandeling op uw model tijdens de cursus wimperlifting ontvangt u uw welverdiende certificaat. Het werken op uw model gaat onder begeleiding van de trainster en u ontvangt alle tips en trucs die u moet weten om de behandeling zo optimaal mogelijk uit te kunnen voeren.

Wij verbreden onze kennis met internationale trainingen

Omdat we graag de beste trainingen willen aanbieden volgen we zelf regelmatig trainingen. Hiervoor reizen we de hele wereld over om van de beste te mogen leren. In deze industrie bent u nooit uitgeleerd en dit is voor ons de manier om op de hoogte te blijven van alle kennis, ideeën en visie die er zijn en dit brengen we graag over naar u en waarborgen we de kwaliteit van onze trainingen.

Onbeperkte begeleiding voor u na afloop van de cursus

Na het behalen van uw certificaat kunt u zelf aan de slag gaan met het uitvoeren van de behandeling. Toch snappen wij heel goed dat u in de praktijk de meeste ervaring op doet en hierbij tegen vragen aan zult lopen. Bij Wimper en Brow Benodigdheden houdt de begeleiding niet op na het volgen van een wimperlift cursus. U kunt bij ons altijd langskomen of contact opnemen, mocht u ergens tegen aan lopen en graag advies willen. 

ons doel is om elke stylist succesvol te maken

Ook als u feedback wilt op uw werk, kunnen wij daarnaar kijken. Wij blijven investeren in onze cursisten door u lifetime support aan te bieden. Ons doel is dat alle cursisten op hoog en professioneel niveau aan de slag kunnen gaan en hierdoor veel tevreden klanten krijgen. Heeft u een cursus wimperlifting ergens anders gevolgd maar mist u sommige vaardigheden? Kijk dan eens naar de optie voor een materclass/perfectietraining

neem contact op voor het verkrijgen van meer informatie 

Wij zijn gevestigd in Sliedrecht (Zuid-Holland) waardoor we heel centraal in Nederland liggen en het voor iedereen mogelijk is om een wimperlifting cursus bij ons te volgen. Ook zitten we vrij dicht bij het treinstation van Sliedrecht. De datums worden in overleg vastgelegd en alle datums vermeld op de website van de cursussen en trainingen worden in Sliedrecht gegeven. Wilt u meer weten over een van de cursussen?  Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

  • Uitgebreid betaalgemak: