Wimper en Brow Benodigdheden
Wimper en Brow Benodigdheden
Prisma 59
3364DJ Sliedrecht
0184 633 050 - info@wimperenbrow-benodigdheden.nl

 

Vóór 15:00 uur besteld? Zelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 75,-

Cursus russian volume

Lees meer..

Wimperextensions cursus Russian Volume volgen? Bij de academie van Wimper en Brow Benodigdheden bieden wij een uitgebreide Russian Volume wimperextension cursus aan. Voor deze opleiding dient u minimaal 3 maanden in het bezit te zijn van een one by one certificaat.

Lees minder

Onze voordelen

  • Exclusieve merken
  • Officieel HQ InLei® en Lash Art Pro in NL
  • U krijgt een Lifetime support bij het volgen van onze trainingen!
  • Award winnaars!
  • Dierenleed vrij, parabenen vrij en klinisch getest!
  • Altijd leuk verpakt met liefde!
 
Wimperextensions cursus russian volume - Lash Art Pro 2-daagse pro cursus voor de Russian Volume + Styling like an artist

Lash Art Pro 2-daagse pro cursus voor de Russian Volume + Styling like an artist

€ 595,00 Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden (werkdagen)
 
Wimperextensions cursus russian volume - Lash Art Pro 1-daagse basis cursus voor de Russian Volume techniek

Lash Art Pro 1-daagse basis cursus voor de Russian Volume techniek

€ 395,00 Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden (werkdagen)

Je beheerst de one by one techniek en wilt meer

De Lash Art Pro Russian Volume cursus is geschikt voor iedereen die de basis beheerst en toe is aan een stap verder in de wimperindustrie. Voor deze opleiding dient u een wimperextensions cursus one by one gevolgd te hebben en minimaal 3 maanden ervaring te hebben na het verkrijgen van uw one by one certificaat. 

In kleine groepjes of privé 

In de Lash Art Pro Russian Volume cursus leert u hoe u op een veilige manier meerdere superfijne wimperextensions in een waaier plaatst op 1 wimper. De training wordt gegeven in kleine groepjes van maximaal 3 personen. Als u liever de cursus privé wilt volgen is dat ook mogelijk. Bij ons krijgt u les van een gecertificeerde Lash Art Pro trainster. U kunt dan ook wel stellen dat wij gespecialiseerd zijn en elke cursist de perfecte start geven om Russian Volume te kunnen plaatsen.

U leert meer dan alleen de techniek

Tijdens de Russian Volume cursus leert u alles over gezondheid en veiligheid, allergische reacties en contra indicaties. Ook leert u welke materialen het best geschikt zijn voor u en wat voor verschillende wimperextensions er allemaal zijn. Heel belangrijk tijdens de wimperextension cursus zijn de regels over styling, afstand, lagen en richting van de wimperextensions. Ook het verwijderen en opvullen van wimperextensions komt aan bod. Dus na deze Russian Volume cursus weet u alles wat nodig is om aan de slag te gaan.

Inclusief perfectie training binnen 6 maanden

Bij de Lash Art Pro cursus Russian Volume kunt u binnen 6 maanden terug komen voor nog een perfectie training. Dit is niet verplicht maar raden we zeker aan. Er zijn ongetwijfeld vragen of punten die u zou willen bespreken met de trainster en wij kunnen nog een keer naar uw werk kijken en tips geven.

OFFICIEEL Lash Art Pro ACCREDITED CERTIFICAAT

Na het afronden van een Lash Art Pro Russian Volume cursus ontvangt u een officieel Lash Art Pro Accredited certificaat. Een accredited certificaat is uniek in Nederland. Het betekent dat de training is goedgekeurd door meerdere instanties uit het buitenland en voldoet aan hoge standaarden. Ook ontvangt u een leuke korting voor in de webshop en een lifetime support van onze trainsters.

Neem contact met ons op als u vragen heeft

Wij zijn gevestigd in Sliedrecht (Zuid-Holland) waardoor we heel centraal in Nederland liggen en het voor iedereen mogelijk is om een wimperextension cursus Russian Volume of cursus wimperextensions one by one te volgen. Ook zitten we vrij dicht bij het treinstation van Sliedrecht. De datums worden in overleg vastgelegd en alle cursussen en trainingen worden in Sliedrecht gegeven. Wilt u meer weten over een wimperextension cursus? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

  • Uitgebreid betaalgemak: