Wimper en Brow Benodigdheden
Wimper en Brow Benodigdheden
Prisma 59
3364DJ Sliedrecht
0184 633 050 - info@wimperenbrow-benodigdheden.nl

 

Vóór 15:00 uur besteld? Zelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 75,-

Russian Volume training

Russian Volume training volgen? Bij de academie van Wimper en Brow Benodigdheden bieden wij een uitgebreide wimperextensions opleiding Russian Volume aan. Voor deze opleiding wimperextensions dien je minimaal 3 maanden in het bezit te zijn van een one by one certificaat.

Onze voordelen

  • Exclusieve merken
  • Officieel HQ InLei® en Lash Art Pro in NL
  • U krijgt een Lifetime support bij het volgen van onze trainingen!
  • Award winnaars!
  • Dierenleed vrij, parabenen vrij en klinisch getest!
  • Altijd leuk verpakt met liefde!
Sorteren op:
 
12 van 2
Aantal tonen:
 
 
Russian Volume training - Lash Art Pro 1-daagse basis cursus voor de Russian Volume techniek

Lash Art Pro 1-daagse basis cursus voor de Russian Volume techniek

€ 395,00 Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden (werkdagen)
 
Russian Volume training - Lash Art Pro 2-daagse pro cursus voor de Russian Volume + Styling like an artist

Lash Art Pro 2-daagse pro cursus voor de Russian Volume + Styling like an artist

€ 595,00 Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden (werkdagen)

Ben je toe aan de volgende stap als wimperstylist?

De Lash Art Pro Russian Volume training is geschikt voor iedereen die de basis beheerst en toe is aan een stap verder in de wimperindustrie. Voor deze opleiding dien je een wimperextensions cursus one by one gevolgd te hebben en minimaal 3 maanden ervaring te hebben met wimperextensions na het verkrijgen van je one by one certificaat. 

officieel Lash Art Pro opleidingspunt in Nederland

Wij bij Wimper en Brow Benodigdheden zijn het enige officiële Lash Art Pro opleidingspunt in Nederland. Bij ons krijg je les van een gecertificeerde Lash Art Pro trainster. Je kunt dan ook wel stellen dat wij gespecialiseerd zijn en elke cursist de perfecte basis bieden om wimperstyliste te worden. Wij begrijpen de moeilijkheden die je in het begin tegenkomt, dus tijdens de wimperextensions opleiding Russian Volume zullen wij daarom alle trucjes met je delen om het een stuk gemakkelijker te maken.

OFFICIEEL LASH art pro accredited certificaat

Na het afronden van een Lash Art Pro Russian Volume training ontvang je een officieel Lash Art Pro Accredited certificaat. Een accredited certificaat is uniek in Nederland. Het betekent dat de training is goedgekeurd door meerdere instanties uit het buitenland en voldoet aan hoge standaarden. Ook ontvang je een leuke korting voor in de webshop en een lifetime support van onze trainsters.

ons doel is om elke wimperstylist succesvol te maken

Ook als je feedback wilt op je werk na de training, kunnen wij daarnaar kijken. Wij blijven investeren in onze cursisten door je lifetime support aan te bieden. Ons doel is dat alle cursisten op hoog en professioneel niveau aan de slag kunnen gaan en hierdoor veel tevreden klanten krijgen. Heb je een Russian Volume training ergens anders gevolgd maar kom je niet verder? Meldt je dan aan voor een mentoringsessie en wij helpen je graag verder.

neem contact op voor het verkrijgen van meer informatie 

Wij zijn gevestigd in Sliedrecht (Zuid-Holland) waardoor we heel centraal in Nederland liggen en het voor iedereen mogelijk is om een wimperextensions opleiding Russian Volume bij ons te volgen. Ook zitten we vrij dicht bij het treinstation van Sliedrecht. De datums worden in overleg vastgelegd en alle opleidingen en trainingen worden in Sliedrecht gegeven. Wil je meer weten over een van de wimperextensions opleidingen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

  • Uitgebreid betaalgemak: