Wimper en Brow Benodigdheden
Wimper en Brow Benodigdheden
Prisma 59
3364DJ Sliedrecht
0184 633 050 - info@wimperenbrow-benodigdheden.nl

 

Vóór 15:00 uur besteld? Zelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 75,-

Opleiding wimperextensions one by one

Opleiding wimperextensions one by one volgen? Bij de academie van Wimper en Brow benodigdheden bieden wij een uitgebreide opleiding one by one aan. U heeft geen vooropleiding nodig en sluit de training af met een erkend certificaat.

Onze voordelen

  • Exclusieve merken
  • Officieel HQ InLei® en Lash Art Pro in NL
  • U krijgt een Lifetime support bij het volgen van onze trainingen!
  • Award winnaars!
  • Dierenleed vrij, parabenen vrij en klinisch getest!
  • Altijd leuk verpakt met liefde!
Sorteren op:
 
13 van 3
Aantal tonen:
 
 
Opleiding wimperextensions one by one - Lash Art Pro 1-daagse basis cursus voor de One by One techniek

Lash Art Pro 1-daagse basis cursus voor de One by One techniek

€ 395,00 Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden (werkdagen)
 
Opleiding wimperextensions one by one - Lash Art Pro 2-daagse pro cursus voor de One by One techniek

Lash Art Pro 2-daagse pro cursus voor de One by One techniek

€ 499,00 Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden (werkdagen)
 
Opleiding wimperextensions one by one - Lash Art Pro 3-Daagse pro cursus voor de One by One techniek + Styling like an artist

Lash Art Pro 3-Daagse pro cursus voor de One by One techniek + Styling like an artist

€ 649,00 Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden (werkdagen)

one by one training Geschikt voor beginners

De London Lash foundation opleiding is geschikt voor iedereen die een professioneel wimperstyliste wilt worden. U heeft geen vooropleiding nodig om deze one by one training te kunnen volgen. Ook is deze opleiding geschikt voor degene die geen juiste one by one wimperextensions training hebben gevolgd en hun kennis over de techniek, veiligheid, producten, en styling willen uitbreiden.

In kleine groepjes of privé 

In de London Lash one by one opleiding leert u uitgebreid de one by one techniek. De wimperextensions opleiding wordt gegeven in kleine groepjes van maximaal 2 personen of als u liever de opleiding privé wilt volgen is dat ook mogelijk. Bij ons krijgt u les van een gecertificeerde London Lash Pro trainster. U kunt dan ook wel stellen dat wij gespecialiseerd zijn en elke cursist de perfecte basis bieden om wimperstyliste te worden. 

U leert meer dan alleen de techniek

Tijdens de wimperextensions one by one opleiding leert u alles over gezondheid en veiligheid, allergische reacties en contra indicaties. Ook leert u welke materialen het best geschikt zijn voor u en wat voor verschillende wimperextensions er allemaal zijn. Heel belangrijk zijn de basis regels over styling ,afstand, lagen en richting van de wimperextensions. Ook het verwijderen en opvullen van wimperextensions komt aan bod. Dus na deze one by one opleiding weet u alles wat nodig is om aan de slag te gaan.

OFFICIEEL LONDON LASH ACCREDITED CERTIFICAAT

Na het afronden van een London Lash one by one opleiding ontvangt u een officieel London Lash Accredited certificaat.  Een accredited certificaat is uniek in Nederland. Het betekent dat de training is goedgekeurd door meerdere instanties uit het buitenland en voldoet aan hoge standaards. Ook ontvangt u een leuke korting voor in de webshop en een lifetime support van onze trainsters

Neem contact met ons op als u vragen heeft

Wij zijn gevestigd in Sliedrecht (Zuid-Holland) waardoor we heel centraal in Nederland liggen en het voor iedereen mogelijk is om een opleiding wimperextensions one by one te volgen. Ook zitten we vrij dicht bij het treinstation van Sliedrecht. De datums worden in overleg vastgelegd en alle opleidingen en trainingen worden in Sliedrecht gegeven. Wilt u meer weten over een van de wimperextensions opleidingen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

  • Uitgebreid betaalgemak: