Wimper en Brow Benodigdheden
Wimper en Brow Benodigdheden
Prisma 59
3364DJ Sliedrecht
0184 633 050 - info@wimperenbrow-benodigdheden.nl

 

Vóór 15:00 uur besteld? Zelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 75,-

Over Wimper en Brow Benodigdheden

Wimper en Brow Benodigdheden is een Nederlands bedrijf dat sinds 2016 is opgericht.

Wat begonnen als een passie voor wimperextensions zetten in een ruimte aan huis is uitgegroeid tot een gezond groeiend bedrijf dat zicht constant door ontwikkeld. 

Onze kennis en ervaringen graag overbrengen

Toen wij begonnen was de wimperindustrie in Nederland achter op andere landen. Dus vanuit dat gevoel zijn we onze kennis uit het buitenland gaan halen. We hebben ontelbaar veel trainingen gevolgd, conferences bijgewoond en wedstrijden gedaan en ook gewonnen. Al deze kennis stoppen we in onze trainingen omdat we graag willen dat onze cursisten goed beginnen en zich als ware artiesten ontpoppen. Niets is leuker dan kennis delen en samen groeien in deze branche.

Quality boven quantity

Wij verkopen enkel het beste van het beste. Het moet echt goed zijn en boven de rest uitspringen. We zijn sinds 2018 verdeler van Inlei® in Nederland. Inlei® is HET merk voor wimper en wenkbrauw lifting en komt rechtstreeks uit italië. Het is meer dan alleen een product dat de wimpers en wenkbrauwen lift, het zijn producten die voeden, verzorgen, herstellen en als enige in de wereld klinisch en laboratorisch getest zijn. Al onze producten zijn volgens de eu regels gemaakt worden eerste getest door ervaren Artiesten voordat het echt verkocht gaat worden.

We werken samen met de beste trainingslocaties

We werken samen met verschillende trainingslocaties in Nederland. Stuk voor stuk zijn deze trainsters ervaren in hun vak en zeer goede trainsters. Het voordeel is dat er zo meer keuze is in locatie maar ook in datums en aanbod om Inlei® en Lash Art Pro trainingen te kunnen volgen. Is er in jouw provincie nog geen locatie en ben jij die gedreven Artiest die bij onze merken past? Neem dan gerust contact met ons op.

Heb je vragen dan kan je altijd contact met ons opnemen

We streven ernaar om altijd zo snel mogelijk alle vragen te beantwoorden. De snelste manier is een mail sturen naar info@wimperenbrow-benodigdheden.nl of via het contact formulier op de website.

Bekijk aanbod
Aanmelden E-mailvoordeel

Krijg maandelijks de laatste
trends en acties in je e-mailbox!

Naam*
Uw E-mail*
  • Uitgebreid betaalgemak: