Wimper en Brow Benodigdheden
Wimper en Brow Benodigdheden
Prisma 59
3364DJ Sliedrecht
0184 633 050 - info@wimperenbrow-benodigdheden.nl

 

Vóór 15:00 uur besteld? Zelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 75,-

Zwangerschap en Lash- of browlifting, kan dat?

Geschreven door op InLei® is als enige in de wereld klinisch getest. Lees in deze blog alle informatie die u moet weten als artiest over zwangerschap en de Lash Filler of Brow Bomber behandeling.

Kunt u een lash lift of browlift behandeling nemen als u zwanger bent? Dit is een vraag die we vaak horen en er is veel verkeerde informatie hier over te vinden. Sommige geloven dat het niet veilig is en andere geloven dat het prima is. In deze blog vertellen we hoe dat zit met InLei® lashfiller en InLei® Brow Bomber.

InLei® staat voor kwaliteit en is een merk dat u kunt vertrouwen

Kwaliteit is heel belangrijk. Niet alleen als u zwanger bent, maar over het algemeen geldt dat altijd. De producten moeten gewoon van goede kwaliteit zijn. Dit kunt u altijd navragen bij uw stylist. Een merk die u echt kunt vertrouwen en alle verwachtingen overtreft, is InLei®.

De behandelingen zijn geschikt bij zwangerschap maar let wel op

Veel vrouwen willen weten of ze tijdens hun zwangerschap wel een wimperlift en filler of de Brow Bomber behandeling kunnen doen. Ja dit kan. Maar er zijn wel een paar dingen die u van tevoren moet als stylist en klant:

  • Tijdens de zwangerschap kan uw huid gevoeliger zijn. Dit betekent dat de stylist daar rekening mee moet houden, professioneel moet werken en ervaring dient te hebben met de behandelingen. Dan is de kans op irritatie heel nihil omdat er dan minimaal op de huid gewerkt wordt.
  • Door de verhoogde hormoonspiegels tijdens de zwangerschap maar, ook na de zwangerschap kan het zijn dat de lift binnen 48 uur verdwijnt alsof er geen behandeling is geweest. Dit hoeft niet maar die kans is wel 50/50. Dus een professionele stylist zal dit altijd met de klant overleggen voor de behandeling. Als dit gebeurt, is hier helaas niks aan te doen, maar het goede nieuws is, dat dit verdwijnt zodra de hormoonbalans weer redelijk normaal is.
  • Daarnaast willen we ook even de standaard contra-indicatie vermelden dat u bij wondjes in het te behandelen gebied niet een lift mag plaatsen en zeker niet bij een zwangerschap. U wilt niet dat producten in het wondje komen en in het ergste geval gaat ontsteken en medicatie nodig is om het te laten genezen. Normaal al niet maar zeker niet bij een zwangerschap.
  • Wilt de klant voor het eerste de wimpers of wenkbrauwen laten verven, doe dan eerst een patch-test in de binnenkant van de arm. Ook hierbij geldt dat bij een allergische reactie medicatie nodig is.
  • Kies een merk dat klinisch getest. Dan komt u automatisch op InLei® uit omdat dit het enige Lash Filler merk is in de wereld wat klinisch getest is.

Alternatief voor wimperlifting tijdens de zwangerschap

Geweldige wimpers hebben is natuurlijk heel fijn. Maar een gezonde baby is altijd belangrijker. Dus als u na het lezen van bovengenoemde punten geen wimperlift kan doen of wilt doen, dan zijn er een paar alternatieven om toch mooie wimpers te krijgen. InLei®  heeft een geweldige mascara in het assortiment die ook de wimpers hersteld. Deze mascara loopt niet uit maar is wel makkelijk te verwijderen. Ook komt er binnenkort al een groeiserum van InLei® uit wat echt een gamechanger zal zijn in de beautywereld.

 

Neem direct contact op
Zwangerschap en Lash- of browlifting, kan dat? - Zwangerschap en Lash- of browlifting, kan dat?
  • Uitgebreid betaalgemak: