Wimper en Brow Benodigdheden
Wimper en Brow Benodigdheden
Prisma 59
3364DJ Sliedrecht
0184 633 050 - info@wimperenbrow-benodigdheden.nl

 

Vóór 15:00 uur besteld? Zelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 75,-

Welke wimperextensions starterspakketten zijn er?

Geschreven door op Ga jij beginnen als wimperstyliste en heb je een starterspakket nodig? Dan bieden wij diverse starterspakketten aan. We weten dat als je gaat beginnen het heel lastig is om uit te zoeken wat je nou precies allemaal nodig hebt. Dus dat hebben wij voor jou gedaan. Lees snel verder voor meer informatie!

Ga jij beginnen als wimperstyliste en heb je een starterspakket nodig? Dan bieden wij diverse starterspakketten aan. We weten dat als je gaat beginnen het heel lastig is om uit te zoeken wat je nou precies allemaal nodig hebt. Dus dat hebben wij voor jou gedaan. Als beginnende start je altijd met de One by One techniek. Dat is bij elke opleider hetzelfde omdat hier de basis van het vak in zit.

Pakketten samengesteld voor elke techniek

We hebben de pakketten zo samengesteld dat je alles hebt om te beginnen en verder niets nodig hebt aan gebruiksproducten om te beginnen als wimperstyliste. De wimperextensions starterspakketten zijn er voor zowel de One by One trainingen als de Volume techniek trainingen. Ga je ergens anders een cursus volgen zonder startpakket? Dan kan je deze gerust aanschaffen.

De wimperextensions starterspakketten

Alle wimperextensions starterspakketten op een rijtje:

   

Ook starterspakketten met InLei® producten

We hebben niet alleen starterspakketten voor het werken met wimperextensions, maar ook een starterspakket voor Inlei® lashfiller, brow lamination kit en een complete tinting kit van Inlei®. Ideaal voor als je gaat beginnen met InLei®. Bij deze starterspakketten kan er gekozen worden voor zowel de flesjes als de zakjes.

Neem direct contact op
Welke wimperextensions starterspakketten zijn er? - Welke wimperextensions starterspakketten zijn er?
  • Uitgebreid betaalgemak: