Wimper en Brow Benodigdheden
Wimper en Brow Benodigdheden
Prisma 59
3364DJ Sliedrecht
0184 633 050 - info@wimperenbrow-benodigdheden.nl

 

Vóór 15:00 uur besteld? Zelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 75,-

Wat zijn wimperextensions?

Geschreven door op Wimperextensions zijn nagemaakte natuurlijke wimpers van PBT vezel die net op echte wimpers lijken. Hoe beter de kwaliteit, hoe mooier de wimperextensions en hoe fijner het is om mee te werken.

Wimperextensions geven verlenging en volume aan uw oogopslag

Wimperextensions geven meer lengte en meer volume aan uw eigen wimpers. Op elke natuurlijke wimper wordt 1 of meerdere fijne extensions geplaatst. Dit blijft gemiddeld 3 tot 4 weken goed zitten. Maar omdat iedereen elke dag gemiddeld 3 wimpers verliest van nature wordt het elke dag iets minder vol. Dus daarom wordt er aangeraden om elke 3 à 4 weken het te laten opvullen. 

Gemiddeld heeft ieder mens 100 wimpers per oog

Ja, u leest het goed! Gemiddeld heeft iedereen 100 wimpers per oog. Dus 200 gemiddeld totaal om wimpers op te zetten. Tuurlijk zijn er die minder hebben, maar er zijn er ook die meer hebben. Dit is ook de reden waarom een behandeling gemiddeld tussen de 1,5 en 3 uur duurt. Kiest u namelijk voor de volume techniek dan zal een nieuwe set gemiddeld 3 uur duren en wordt op elke wimper een waaier van ultradunne wimpers geplaatst. Zo krijgt u voornamelijk extra volume. Kiest u voor de one by one techniek? Dan duurt het vaak iets korter omdat er dan 1 enkele extension per wimper wordt geplaatst en zo krijgt u vooral extra lengte.

Wimperextensions zijn wimpers nagemaakt van een kunststof vezel

Alle wimperextensions op de markt zijn gemaakt van PBT-vezel. Betekent niet dat alle wimpers hetzelfde zijn. Wimpers worden op verschillende manieren geproduceerd, afgewerkt en er zijn verschillende kwaliteiten PBT-vezels. De bedoeling is dat de extensions zo echt mogelijk lijken op een natuurlijke wimper.

Waar kijkt Lash Art Pro naar bij het kiezen van de juiste vezel?

De wimperextensions moeten sterk zijn maar tegelijkertijd heel zacht en comfortabel aanvoelen voor de klant. Daarnaast moet de extensions mooi gelijk zwart zijn van kleur over de hele wimperextension en niet te glanzend en/of niet te mat. Dit is een combinatie die moeilijk te verkrijgen is en daarom zijn wij zo trots op Lash Art Pro.

Meer factoren belangrijk bij het samenstellen van juiste extensions

Zodra de juiste vezel er is, moeten ze goed op de strips bevestigd zijn maar ook makkelijk eraf te halen zijn voor de artiest. Goed waaiers kunnen maken, de strips zelf moeten ook makkelijk van de pallets gehaald kunnen worden. De krullen, diktes en lengtes moeten kloppen. Als dit alles goed is dan heeft u de beste wimperextensions!

 

Neem direct contact op
  Wat zijn wimperextensions? - Wat zijn wimperextensions?
  Wat zijn wimperextensions? - Wat zijn wimperextensions?
Wat zijn wimperextensions? - Wat zijn wimperextensions?
  • Uitgebreid betaalgemak: