Wimper en Brow Benodigdheden
Wimper en Brow Benodigdheden
Prisma 59
3364DJ Sliedrecht
0184 633 050 - info@wimperenbrow-benodigdheden.nl

 

Vóór 15:00 uur besteld? Zelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 75,-

Wat is het verschil tussen onze Lash Art Pro wimperextensions lijmen?

Geschreven door op Online vindt u veel verschillende soorten wimperextensions lijmen. De droogtijd is het meest bepalend welke bij u het beste past. In deze blog leest u de verschillen tussen onde Lash Art Pro lijmen.

Wanneer u online op zoek gaat naar een wimperextensions lijm, heeft u bij leveranciers vaak de keuze uit ten minste 3 verschillende soorten. De reden hiervoor? Elke wimperstylist heeft een andere textuur voorkeur, andere kameromstandigheden, een ander ervaringsniveau en allerlei andere voorkeuren & factoren die van invloed kunnen zijn op de lijm die ze nodig hebben. Hoewel we allemaal dol zijn op een aanbeveling van een bekende, is er geen one-size-fits-all-optie als het om lijm gaat. Het is dus echt de moeite waard om alle ins en outs te weten van de lijmen waar u geïnteresseerd in bent. Zo kunt u een keuze maken op basis van uw eigen behoeften en voorkeuren. 

De droogtijden van onze Lash Art Pro lijmen op een rijtje

In ons assortiment vindt u 3 verschillende soorten wimperextensions lijmen. Het meest bepalend is de droogtijd. De droogtijd moet bij uw werkwijze passen. De droogtijden van onze lijmen:

Er lijkt misschien weinig verschil te zitten tussen de droogtijden, maar voor het precieze werk wat wij doen is het verschil groot genoeg om te bepalen of u een goede retentie hebt of niet. En of u lekker werkt of juist worstelt met het plaatsen van de wimperextensions.

Expert wimperextensions lijm

De Expert wimperextensions lijm werd al snel de favoriet van veel wimpertechnici toen de lijm in 2021 werd gelanceerd, Sindsdien is het onze best verkopende lijm gebleven. De Expert heeft een droogtijd van 1,5 seconde, maar werkt consistent in een breder bereik van vochtigheidsniveaus dan andere lijmen. Het is dus een uitkomst geweest voor wimpertechnici met meer veranderlijke omstandigheden.

Een goede keuze voor gevorderde wimpertechnici die niet hoeven te corrigeren

De snelle droogtijd van de Expert maakt het een goede keuze voor gevorderde wimpertechnici die gewend zijn om wimpers te plaatsen zonder ze te hoeven corrigeren. We raden de Expert doorgaans niet aan voor lash techs die net starten, maar zoals ik al zei in het begin, elke wimpertechniek is anders en misschien bent u vanaf dag 1 een snelle stylist!

Werkt het beste bij temperaturen tussen de 18 en 22 graden

De Expert werkt het beste bij temperaturen tussen de 18 en 22 graden, maar handhaaft een consistente droogtijd bij luchtvochtigheid tussen 30 en 80 procent. Het meest unieke aan de Expert lijm is dat u deze niet hoeft te schudden door zijn samenstelling. Dus u heeft altijd een goede lijmdruppel. 

Iconic wimperextensions lijm

De Iconic wimperextensions lijm handhaaft zijn droogtijd van 0,8 tot 1 seconde bij een luchtvochtigheid van 30 tot 80 procent. Dit is, u zult het er vast mee eens zijn, een enorm bereik net als al onze andere lijmen. Wanneer u problemen heeft met grote schommelingen in de luchtvochtigheid gedurende de dag, zal de Iconic absoluut de beste keuze voor u zijn. Dit omdat het de luchtvochtigheid bij kan houden en u hoe dan ook een geweldig resultaat kan behalen.

De lijm met de snelste droogtijd

Dit is onze lijm met de snelste droogtijd op dit moment. Dus als de Expert net iets te langzaam werkt voor u, dan is de Iconic de perfecte keuze aan lijm.

Boundless wimperextensions lijm

De Boundless wimperextensions lijm maakt vanaf het allereerste begin deel uit van de Lash Art Pro-collectie en is de gehele tijd een ware favoriet geweest van wimpertechnici over de gehele wereld. De Boundless is ideaal voor wimpertestylistes van alle niveaus. Het is de lijm die we in onze klassieke en volume kits opnemen. Dus zowel stylistes die net beginnen als stylistes die heel ervaren zijn werken met deze favoriet!

Neem gemakkelijk de juiste hoeveelheid op

De Boundless heeft wat dikkere structuur dan de Expert, waardoor het heel gemakkelijk is om de juiste hoeveelheid op te nemen. Net als de Iconic en de Expert, kan de Boundless een lage en hoge luchtvochtigheid aan van tussen 30 tot 80 procent en een temperatuur tussen 18 tot 22 graden is optimaal.

Welke lijm u kiest is uw persoonlijke voorkeur

Al met al is de lijm die u kiest een volledig persoonlijke keuze voor u. Houd rekening met de omstandigheden in de kamer, uw plaatsingssnelheid en uw ervaringsniveau.

Bestel vandaag nog uw favoriete Lash Art Pro lijm

Bestel gemakkelijk en snel uw Lash Art Pro Lijm in onze webshop. Plaats u uw bestelling voor 15:00 uur? Dan wordt het dezelfde dag nog verzonden.  Heeft u toch nog vragen over het merk? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Neem direct contact op
Wat is het verschil tussen onze Lash Art Pro wimperextensions lijmen? - Wat is het verschil tussen onze Lash Art Pro wimperextensions lijmen?
  • Uitgebreid betaalgemak: