Wimper en Brow Benodigdheden
Wimper en Brow Benodigdheden
Prisma 59
3364DJ Sliedrecht
0184 633 050 - info@wimperenbrow-benodigdheden.nl

 

Vóór 15:00 uur besteld? Zelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 75,-

Waarom trainer worden van Lash Art Pro?

Geschreven door op Trainer worden van Lash Art Pro heeft veel voordelen. Het leukste voordeel is dat je een lash-familie van hele goede trainers om je heen krijgt, want Lash Art Pro is inmiddels een soort van familie aan trainers. Hier kan je altijd mee sparren. 

Het hoeft natuurlijk niet jouw ambitie te zijn om trainer te worden want niet iedereen vindt training geven leuk.  Maar voor degene die er wel voor gemaakt zijn en het leuk vinden om training te geven is er bij Lash Art Pro de mogelijkheid.

Je hebt een flinke dosis ervaring nodig om trainster te worden

Om trainer te worden heb je allereerst een flinke dosis ervaring nodig in het wimperextensions plaatsen. Ervaring in jaren van zetten, maar ook ervaring in trainingen gevolgd hebben. Want met 1 training ben je er niet. Je moet Lash Art Pro geweldig vinden en voor 100% achter het merk staan want, als trainer ben je ook gezicht van het merk.

Trainingen komen niet zomaar aanwaaien maar wij helpen je

Ook moet je van aanpakken weten want, trainingen komen niet aanwaaien. Je moet echt jezelf neerzetten als trainer. Dat is een andere doelgroep dan klanten voor jouw salon. De titel trainer zorgt er niet automatisch voor dat je een volle agenda met trainingen krijgt. Dit is hard werken en veel gebruik maken van bijvoorbeeld social media. Lash Art Pro helpt jou hier een handje in door je te plaatsen als trainingslocatie op de website van Lash Art Pro en jouw werk te delen als trainer op Instagram en Facebook. 

Wat zijn de voordelen van trainer zijn van Lash Art pro?

  • Het grootste voordeel is dat je een lash-familie van hele goede trainers om je heen krijgt, want Lash Art Pro is inmiddels een soort van familie aan trainers. Hier kan je altijd mee sparren. 
  • Je krijgt begeleiding van Lash Art Pro zelf. Alles waar je tegen aanloopt kan je in getraind worden op het hoofdkantoor.
  • Je krijgt een hele leuke korting op alle producten in de webshop.
  • Alles is voor je geregeld: startpakket, manual, powerpoint en certificaat. 
  • Jouw studenten kan je ook een korting aanbieden in de webshop.
  • Trainingen zijn een leuke afwisseling met je dagelijkse werkzaamheden.
  • Je genereert extra inkomsten met trainingen geven.

Heb je vragen over het worden van trainer voor Lash art pro? 

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over trainer worden van Lash Art Pro.

Neem direct contact op
Waarom trainer worden van Lash Art Pro? - Waarom trainer worden van Lash Art Pro?
  • Uitgebreid betaalgemak: