Wimper en Brow Benodigdheden
Wimper en Brow Benodigdheden
Prisma 59
3364DJ Sliedrecht
0184 633 050 - info@wimperenbrow-benodigdheden.nl

 

Vóór 15:00 uur besteld? Zelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 75,-

Waarom je bij InLei® geen nazorg nodig hebt na de filler behandeling

Geschreven door op Stylistes die met InLei® bekend zijn die weten het al lang en voor jullie is het niet iets nieuws wat we gaan vertellen, maar het is wel belangrijk dat we het vertellen om wat duidelijkheid te scheppen. Want werk je niet met InLei®? Dan zorgt dit nog wel eens voor de vraag; waarom, je geen nazorg product nodig hebt na de InLei® filler behandeling.

Geen nazorg nodig na de filler behandeling

Stylistes die met InLei® bekend zijn die weten het al lang en voor jullie is het niet iets nieuws wat we gaan vertellen, maar het is wel belangrijk dat we het vertellen om wat duidelijkheid te scheppen. Want werk je niet met InLei®? Dan zorgt dit nog wel eens voor de vraag; waarom, je geen nazorg product nodig hebt na de InLei® filler behandeling.

Dat InLei® uniek is dat weten wij allang

InLei® is een systeem wat elke stap en elk ingrediënt onderzocht heeft op zijn werking en hoe je het product moet gebruiken om het te laten doen wat we willen dat het doet. Hiervoor zijn heel veel testen en onderzoeken gedaan, waardoor een uniek product is ontstaan.

Elke stap van de InLei® filler behandeling werkt van binnenuit de haren

We willen dus niet dat als je de laatste stap aanbrengt, dat je het alleen maar aan de buitenkant aanbrengt voor de glans en schittering. Nee, we willen dat je de wimpers verzorgt. En verzorgen van wimpers, let wel haren kan alleen als het product van binnenuit aangebracht wordt. Producten die niet binnen dringen in de haren kunnen dus geen verzorging aanbieden wat echt iets doet met de haren.

Als je de filler gebruikt zoals we je leren in onze trainingen dan dringt de filler diep in de haren. De wimpers zuigen zich vol ermee. En eenmaal in het haar blijft het er voor een lange tijd zitten. Dat betekent dat de filler dus al die tijd door blijft werken. 

WelkE hoofd ingrediënten zitten er in de filler En wat doen ze in de wimpers al die weken?

 • Panthenol

 • Hydrateert: dus zorgt er voor dat de wimpers al die tijd niet uitdrogen
 • Verzacht: dus zorgt er voor dat de wimpers zijde zacht aan blijven voelen
 • Voorkomt kwetsbaarheid van de haren
 • Hydrolyzed Keratin

 • Reconstrueert de eiwitten in het haar
 • Biotinoyl tripeptide-1 

 • Verhoogt de weerstand van de haarschacht
 • Bevordert de profileratie van de keratinocyten
 • Werkt aan verdikking en lengte van de haren

Na gemiddeld 3 behandelingen 24% dikkere wimpers

Wij denken dat we het verder niet hoeven uit te leggen. Breng je de filler op de juiste manier aan? Dan heeft jouw klant wekenlang plezier van mooie en verzorgde wimpers. Hier kan geen product tegen op. Geen groeiserum, geen olie. En dit is waarom een klant na gemiddeld 3 behandelingen 24% dikkere wimpers heeft die vaak lijken op wimperextensions.

 

Heb je nog steeds vragen over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op.

Neem direct contact op
Waarom je bij InLei® geen nazorg nodig hebt na de filler behandeling - Waarom je bij InLei® geen nazorg nodig hebt na de filler behandeling
 • Uitgebreid betaalgemak: