Wimper en Brow Benodigdheden
Wimper en Brow Benodigdheden
Prisma 59
3364DJ Sliedrecht
0184 633 050 - info@wimperenbrow-benodigdheden.nl

 

Vóór 15:00 uur besteld? Zelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 75,-

Veelgestelde vragen over InLei® Adiutrix serum

Geschreven door op De 12 meest gestelde vragen over de Adiutrix wimperserum hebben wij op een rijtje gezet voor jou.

1. Kan ik Adiutrix samen met Fashion Lash gebruiken?

Ja, dat kan! Houd er rekening mee dat ze 2 verschillende functies hebben:
• InLei® Adiutrix serum helpt voornamelijk de haren groeien, ze dikker, langer en gezonder te maken
• InLei® Fashion lash beschermt tegen externe factoren, maakt de haren glanzender en helpt bij het uitlijnen/fixeren van wimpers en wenkbrauwen

De juiste volgorde om ze samen te gebruiken:
Breng Adiutrix aan op schone haren, wacht een paar minuten tot het product goed is opgenomen en breng dan de Fashion Lash aan als bescherming. Wacht een paar minuten tot het droog is en dan kun je als finishing touch de Frida mascara aanbrengen!

2. Helpt het ook mensen die kanker hebben gehad?

InLei® Adiutrix stimuleert de haarzakjes met natuurlijke ingrediënten. De effectiviteit is getest op gezonde mensen, maar de serum zal ook de haarzakjes stimuleren bij deze mensen. Na genezing zal het haar weer gaan groeien doordat het lichaam zijn biologische ritme hervat. InLei® Adiutrix zal hier een boost geven. Uiteraard hangt de stimulatie af van de leeftijd en andere persoonlijke factoren.

3. Met hoeveel procent verlengt of verdikt het de haren?

De werkzaamheid van Adiutrix is getest met een lange termijn test. Dit is uitgevoerd op 20 vrouwen en ze garanderen dikkere en langere haren. Echter omvatte de test niet de berekening van het exacte percentage waarmee de wimpers/wenkbrauwen langer werden. Stay tuned, want er zijn al meer diepgaande tests aan de gang!

4. Waar kwam het idee voor de naam Adiutrix vandaan?

"Adiutrix" is een Latijns woord dat partner/medeplichtige betekent. Het weerspiegelt precies wat dit serum zou moeten zijn: een dagelijkse hulp voor je wimpers en wenkbrauwen!

5. Heeft het alleen invloed op de lengte van het haar of ook op de dikte/het volume van de wimpers en wenkbrauwen?

Het gaat niet alleen om de lengte. Als Adiutrix consequent wordt gebruikt, worden de wimpers zichtbaar dikker, elastischer, gezonder en volumineuzer!

6. Wat is de belangrijke factor die dit serum beter formuleert?

Er zijn tal van dit soort producten op de markt en die moesten we natuurlijk analyseren tijdens de ontwikkeling van ons product. Het grootste probleem is dat deze producten vaak medicinale ingrediënten bevatten (die in feite bijwerkingen veroorzaken die schadelijk zijn voor de gezondheid van ogen en haar). We garanderen dat ons product alleen ingrediënten bevat die zijn toegestaan in cosmetica en dat het natuurlijk alle tests heeft doorstaan die vereist zijn door de Europese cosmeticaverordening. Bovendien is de werkzaamheid klinisch bewezen!

7. Worden mijn ogen troebel na gebruik van Adiutrix?

Nee, je ogen zullen niet troebel aanvoelen met Adiutrix. Uiteraard zijn er factoren zoals persoonlijke intoleranties die niet te voorspellen zijn en van persoon tot persoon verschillen. De in de bijsluiter aangegeven gebruiksaanwijzing moet gevolgd worden (dus het moet
worden aangebracht op wimpers en wenkbrauwen zonder het in de ogen te doen). We willen er in ieder geval op wijzen dat we de oogirritatietest op dit product hebben getest om te verifiëren dat het niet irriterend is in geval van oogcontact en dat Adiutrix deze met zeer goede resultaten heeft doorstaan.


8. Bevat het serum Bimatoprost of dit ingrediënt verborgen onder een andere naam?

InLei® Adiutrix serum bevat geen Bimatoprost of noch andere medicinale ingrediënten.

9. Welke haargroeifase verlengt het serum?

Onze werkzaamheidstesten hebben bevestigd dat het serum werkt op elk haar, van de kleinste en kortste tot de langste. Het werkt in op de haren die zich in elke groeifase bevinden. Waardoor alle wimpers gezonder, sterker en elastischer worden. Kleinere haren groeien en verdikken meer dan gemiddeld, terwijl al lange haren de maximale lengte/dikte kunnen overschrijden die ze normaal zouden hebben bereikt

10. Hoe lang duurt dit effect nadat ik ermee stop?

Wanneer je stopt met het gebruik van Adiutrix, neemt het effect geleidelijk af. Omdat het geen medicinale ingrediënten bevat, veroorzaakt het geen voortijdig haarverlies, zodat het lange tijd kan worden gebruikt zonder het gebruik ervan te onderbreken. Het is niet schadelijk. In tegenstelling tot gewone serums op medicinale basis veroorzaakt Adiutrix geen bijwerkingen.

11. Kan Adiutrix worden gebruikt bij zwangere vrouwen?

Adiutrix is een puur cosmetisch product. De serum heeft dus geen contra-indicaties in verband met het gebruik ervan en heeft geen invloed op de zwangerschap. Het is natuurlijk essentieel om te controleren of de vrouw bepaalde persoonlijke intoleranties heeft. Als de persoon geen intolerantie of allergie vertoont, kan ze het zonder enig probleem gebruiken.

12. Kan ik Adiutrix gebruiken met wimperextensions?

Ons serum bevat geen olieachtig ingrediënt dus kan ook gebruikt worden met wimperextensions. Het is duidelijk dat alleen het natuurlijke haar het zal absorberen, dus onthoud dat het erg belangrijk is (zoals gebruikelijk voor degenen die extensions dragen) om make-up te verwijderen en alle onzuiverheden te verwijderen.

Shop mijn Adiutrix


Veelgestelde vragen over InLei® Adiutrix serum - Veelgestelde vragen over InLei® Adiutrix serum
  • Uitgebreid betaalgemak: