Wimper en Brow Benodigdheden
Wimper en Brow Benodigdheden
Prisma 59
3364DJ Sliedrecht
0184 633 050 - info@wimperenbrow-benodigdheden.nl

 

Vóór 15:00 uur besteld? Zelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 75,-

Top 5 tips voor een betere retentie

Geschreven door op

Ben je nog steeds op zoek naar de beste wimperlijm?

Elke dag zien en horen we wimperstylistes klagen over hun wimperlijm, vooral bij de volume techniek. De waarheid is dat in de meeste gevallen van een slechte retentie het niets met het merk lijm te maken heeft. In de meeste gevallen worden de problemen veroorzaak door het niet goed gebruiken en bewaren van de lijm.

Vandaag gaan we vertellen hoe je nou het beste je lijm kan bewaren om het beste er uit te halen!

 

TIP 1 - Sla geen mega voorraad lijm op!

We snappen dat het je liever 1 hele grote order plaatst eens in de 6 maanden zodat je voorlopig even voorruit kan, maar dit kan een probleem worden voor je lijm. Onze lijmen zijn ongeopend 8 maanden goed dus als je 4-5 flesjes tegelijk koopt dan kan het zijn dat de laatste 2 flesjes die je opent misschien al over die 8 maanden heen zijn.

 

TIP 2 - Sla ongeopende flesjes op een koele plek op.

Zorg er voor dat je ongeopende flesjes op een koele plek opslaat. De beste plek is een kastje in een kelder(kast) of anderen koele ruimte of een koelkast (alleen ongeopende flesjes). Voor extra bescherming tegen luchtvochtigheid raden we aan om de lijm in een thermopack of air tight container op te slaan. De temperatuur moet niet alleen koel zijn maar ook constant. Grote veranderingen in temperatuur kan condensatie in het flesje veroorzaken en kan de werking beïnvloeden.


TIP 3 - Zodra het flesje open is, bewaar het op een koele droge plek weg van warmte en luchtvochtigheid.

Als het flesje eenmaal open is begint het te polymeriseren aan de binnenkant van het flesjes dus het is heel belangrijk dat je de lijm weghoudt bij warmte, direct zonlicht en vochtigheid. Het beste is om open flesjes in een pot rijst , thermopack of air-tight te bewaren.

 TIP 4 - Noteer de datum van opening op het flesje.

Noteer de datum op het flesjes wanneer je de lijm voor het eerst opent. Je kan dit op een stukje tape schrijven die je op je flesje plakt of in de agenda. Als je wilt dat je lijm altijd optimaal werkt adviseren we het elke maand te vervangen.

TIP 5 - SHAKE IT.

Voor elke nieuwe druppel lijm moet je minstens 15-20 seconde schudden zodat alle ingrediënten gemixt zijn. Als het niet goed gemixt is zal de de druppel niet zwart maar doorzichtig zijn. Een druppel lijm moet altijd pikzwart zijn. (behalve bij clearglue;-)) En als het een no shake glue is zoals de Expert lijmen van Lash art Pro dan hoeft dit ook niet.

 

Follow us on: www.instagram.com/wimperextensions_benodigdheden en www.instagram.com/lashart_pro

 

Neem direct contact op
  TOP 5 TIPS VOOR EEN BETERE RETENTIE - TOP 5 TIPS VOOR EEN BETERE RETENTIE
TOP 5 TIPS VOOR EEN BETERE RETENTIE - TOP 5 TIPS VOOR EEN BETERE RETENTIE
  • Uitgebreid betaalgemak: