Wimper en Brow Benodigdheden
Wimper en Brow Benodigdheden
Prisma 59
3364DJ Sliedrecht
0184 633 050 - info@wimperenbrow-benodigdheden.nl

 

Vóór 15:00 uur besteld? Zelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 75,-

Lash Art Pro: Ons merk wat is ontworpen voor en door artiesten.

Geschreven door op Lash Art Pro staat voor een artiest zijn en is ook bedacht door artiesten. Een stoer uiterlijk, met herkenbare kleuren en de beste kwaliteit maakt dit merk uniek!

Lash Art Pro is ontworpen voor en door artiesten

Wimpers zetten is een mooi vak met een hoop creativiteit. In de ogen van Lash Art Pro is elke wimperstyliste die haar vak serieus neemt een artiest. Hoeveel diversiteit er is in dit vak en hoe elke stylist haar handtekening in haar werk creëert, is prachtig. Nu wilde wij daar een productlijn bij ontwerpen en dat is gelukt!

Lash Art Pro trainingen: De artiest die kiest

Naast het verkopen van de beste producten wil Lash Art Pro ook de beste cursussen aanbieden. Geen standaard maar echt diepgaande cursussen. Met alle informatie die een artiest nodig heeft. Cursussen waarin de ervaring die wij in de afgelopen 10 jaar hebben opgedaan is verwerkt. Dit aanbod is voor iedereen, van een basis wimperextension cursus tot een zeer uitgebreide cursus. De artiest kiest.

Alle producten worden door stylistes getest

Voordat Lash Art Pro een product officieel uitbrengt, is het meerdere malen getest door ervaren artiesten. Is er iets niet goed? Dan wordt er verder gezocht naar beter. Zo heeft het wel een jaar geduurd voordat het eerste product werd gelanceerd. Op deze manier bieden wij alleen kwaliteitsproducten aan en staan wij zelf voor 110% achter de Lash Art Pro producten.

Lash Art Pro

Zwart, wit, stoer en herkenbare kleuren

Zoals je misschien al hebt kunnen ontdekken werkt Lash Art Pro naast zwart en wit met stoere letters ook met kleur. Dit is niet alleen omdat er best wat kleur miste in de wimperbranche maar er zit ook een verhaal achter. De bedenker van Lash Art Pro wilde dat er meer herkenbaarheid kwam aan het uiterlijk van wimperextensions verpakkingen. Vaak zijn ze allemaal hetzelfde en zie je aan de buitenkant niet wat er aan de binnenkant zit. De doosjes van de soorten wimpers hebben bij Lash Art Pro elk hun eigen kleur en herkenbaarheid. Dit is ook doorgevoerd op de wimperstrips. Wat wil zeggen dat je zelfd op je wimperpalet het soort wimper herkent.

uitbreiding van assortiment pre-made fans

Lash Art Pro wilde als eerst de pre-made fans uitbrengen. De reden? Omdat hier ontzettend veel vraag naar is. Er zijn nog al wat verschillende pre-made wimperextensions op de markt. Dus is het de vraag wat zijn nou de juiste pre-made fans? Het assortiment pre-made fans wordt nog uitgebreid. Verschillende soorten artiesten vragen namelijk om verschillende soorten pre-made fans.

Gestart met een uitgebreide basiscollectie

Het doel van Lash Art Pro? Een uitgebreide basiscollectie in 2021 hebben gelanceerd. Dit is gelukt en wat voor een collectie is dat:

De uitgebreide basiscollectie staat. Maar wij kunnen verklappen dat er nog veel meer aankomt!

Bestel vandaag nog uw Lash Art Pro producten

Bestel gemakkelijk en snel de Lash Art Pro producten in onze webshop.  Plaatst u, uw bestelling voor 15:00 uur? Dan wordt het dezelfde dag nog verzonden.  Heeft u toch nog vragen over de producten of trainingen van het merk? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Neem direct contact op
Lash Art Pro: Ons merk wat is ontworpen voor en door artiesten - Lash Art Pro: Ons merk wat is ontworpen voor en door artiesten
  • Uitgebreid betaalgemak: