Wimper en Brow Benodigdheden
Wimper en Brow Benodigdheden
Prisma 59
3364DJ Sliedrecht
0184 633 050 - info@wimperenbrow-benodigdheden.nl

 

Vóór 15:00 uur besteld? Zelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 75,-

De nieuwste producten uit onsassortiment

Geschreven door op Ons doel is om ons assortiment uit te breiden met kwaliteitsproducten. Afgelopen periode hebben we verschillende nieuwe producten toegevoegd. Ook komen er nog genoeg nieuwe producten aan. Lees snel verder voor meer informatie!

Wist je dat wij regelmatig nieuwe producten toevoegen aan ons unieke assortiment?

Ons doel is om ons assortiment uit te breiden met kwaliteitsproducten. Dit kan betekenen dat een product soms even op zich laat wachten, want voor minder dan goed gaan wij niet. Recent hebben we de handmade en heat bonded pre-mades toegevoegd in 4D waaiers. Dus vind je de 6D iets te veel? Dan hebben we nu ook de 4D. 

Bij het kiezen van deze pre-mades hebben we geluisterd naar stylisten

De markt van pre-mades is enorm divers. Wij hebben geluisterd naar wat de stylistes fijn vinden en we wilde handgemaakte & heat bonded. Heat bonded wil zeggen geen lijm ertussen,  waardoor ze niet zwaarder worden dan een zelfgemaakte waaier. Hierbij is het belangrijk dat je ze goed oppakt. Net zoals een echte volume waaier want het kan zijn dat bij het verkeerd oppakken de waaier uit elkaar valt. Deze waaiers met lange basis pak je net zo op als een zelfgemaakte waaier van boven af en in een poll is gebleken dat dat de voorkeur had. Daar hebben we gehoor aan gegeven.


Afbeelding: handmade heat bondes pre-mades 4D

Ook vind je sinds kort een unieke lashpillow in onze webshop

Ook vind je sinds kort onze unieke lashpillow in onze webshop. Waarom is deze uniek? Dit kussen is speciaal ontwikkeld in een kussenfabriek en heeft een ergonomische vorm. Ook heeft het een hoge kwaliteit memory foam waardoor het eenmaal uit de verpakking zijn mooie vorm na elke behandeling behoudt. Het kussen ligt heel comfortabel en tegelijkertijd heel stevig. Dit betekend dat je geen ingezakte kussens krijgt of klanten met nekklachten.

Afbeelding: Lash Art Pro lashpillow

Nieuw van InLEi® en de opvolger van de helper 1.0: de helper 2.0

Naast de nieuwste producten van ons eigen merk Lash Art Pro, heeft InLei® de helper 2.0 uitgebracht. Over dit product krijgen we al veel positieve feedback. Toch willen we graag je nog even uitleggen wat het er anders aan is dan de helper 1.0. De helper 2.0 heeft fijnere tandjes en daardoor ook meer. Dit betekend dat bij klanten met fijnere wimperhaartjes de 2.0 beter tussen de haren komt tijdens het plaatsen van de wimpers op het schildje. Het product is te herkennen aan de originele InLei® kleur.


Afbeelding: InLei® helper 2.0

Benieuwd Wat er binnenkort allemaal gaat komen?

Uiteraard blijven wij ons assortiment aanvullen. Wat kun je binnenkort verwachten? Nog meer pre-mades, single flatlashes, de veel besproken universele InLei® schildjes en iets waar wij al heel lang naar uitkijken: een geweldig groei serum voor wimpers en wenkbrauwen. Naar dat serum is meer dan 2 jaar onderzoek gedaan door InLei®.

 

Neem direct contact op
De nieuwste producten uit ons assortiment - De nieuwste producten uit ons assortiment
  • Uitgebreid betaalgemak: