Wimper en Brow Benodigdheden
Wimper en Brow Benodigdheden
Prisma 59
3364DJ Sliedrecht
0184 633 050 - info@wimperenbrow-benodigdheden.nl

 

Vóór 15:00 uur besteld? Zelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 75,-

Imperium henna is het nieuwe merk in ons assortiment

Geschreven door op Sinds kort vind je in onze webshop het merk Imperium Henna. Wij hebben gekozen om samen te werken met Imperium Henna omdat ze een heel mooi concept hebben. Ze hebben namelijk naast hun mooie kleurenpalet ook een heel handig systeem. Hun henna is te verkrijgen in refill zakjes.

Sinds kort vind je in onze webshop het merk Imperium Henna. Wij hebben gekozen om samen te werken met Imperium Henna omdat ze een heel mooi concept hebben. Ze hebben namelijk naast hun mooie kleurenpalet ook een heel handig systeem. Hun henna is te verkrijgen in refill zakjes. Dat betekent dat als jouw jar leeg is, je niet een heel nieuw potje aan hoeft te schaffen, maar deze gewoon opnieuw kan vullen. Wij vinden het een goed bedacht systeem. Naast dat het beter is voor het milieu ben je dan ook goedkoper uit in kosten.

Je kan met 1 jar wel 40 behandelingen doen 

De jars worden geleverd in een 5 gram verpakking, hier kun je ongeveer 40 behandelingen mee doen. De henna wordt geleverd inclusief maatschepje, glazen jar en 1 zakje met 5 gram henna in de gewenste kleur. 

Imperium Henna heeft maar liefst 8 tinten 

Imperium Henna heeft 8 tinten henna. Deze tinten kan je ook weer met elkaar mengen dus de keuze is reuze. Je kan tinten warmer en koeler maken hierdoor, maar ook een hele nieuwe tint maken. De henna werkt het beste als je het mengt met warm water of met de activator. Dit zorgt voor een betere pigmentatie.

Dekt 100% grijze haren en zonder roodheid

Het is lang houdbaar en gebaseerd op pure henna bladeren, met de beste haarverf kleurende ingrediënten (zonder roodheid in de kleuren). Imperium Henna dekt 100% grijze haren. De Imperium Henna producten bevatten geen agressieve chemicaliën zoals ammoniak, lood of waterstofperoxide en is niet schadelijk voor uw huid. Imperium Henna kleurt het haar en de huid.

Werk met 2 of 3 lagen voor het beste resultaat.

Zodra het eerste laagje droog is, breng je een tweede laag aan. Zo krijg je het beste resultaat. Werk dus niet met te dikke lagen want dan duurt het drogen langer. Als alle haren en huid bedekt is, is het genoeg. Wil je sommige delen van de wenkbrauw iets donkerder? Dan kan je daar nog een derde laag aan brengen. De henna moet een soja achtige substantie voor dat je het aan gaat brengen.

Doe altijd een patch test bij een eerste behandeling

De producten van Imperium Henna zijn alleen geschikt voor professioneel gebruik. Niet geschikt voor zwangere dames en bij een leeftijd onder de 16 jaar. Doe altijd een patch test op henna want henna bevat PPD. Dit stofje zit ook in de meeste haarverven en kan een allergische reactie veroorzaken.  Test 48 uur vooraf aan de behandeling op de arm van de klant. Test altijd met zwart of heel donker bruin omdat hier de meeste PPD in zit. 

Niet geschikt in combinatie met Browlamination

Imperium Henna producten kunnen niet worden gecombineerd met browlamination. Dit omdat je met beide behandeling gebruik maakt van chemicaliën. Lees onze blog hierover voor meer informatie.

Bestel vandaag nog jouw Imperium Henna producten

Bestel gemakkelijk en snel jouw Imperium Henna producten in onze webshop. Plaats u uw bestelling voor 15:00 uur? Dan wordt het dezelfde dag nog verzonden.  Heb je toch nog vragen over het merk? Neem dan contact met ons op. Wij helpen jou graag verder!

Neem direct contact op
  Imperium henna is het nieuwe merk in ons assortiment - Imperium henna is het nieuwe merk in ons assortiment
Imperium henna is het nieuwe merk in ons assortiment - Imperium henna is het nieuwe merk in ons assortiment
  • Uitgebreid betaalgemak: