Wimper en Brow Benodigdheden
Wimper en Brow Benodigdheden
Prisma 59
3364DJ Sliedrecht
0184 633 050 - info@wimperenbrow-benodigdheden.nl

 

Vóór 15:00 uur besteld? Zelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 75,-

InLei® LashFiller 25.9 protocol

Geschreven door op Regelmatig worden wij gebeld door professionals die op academies cursussen hebben gevolgd die niet aan hun verwachtingen voldeden. Of klanten die wat verduidelijking nodig hebben omdat ze nieuw zijn in de sector en onduidelijk zijn over bepaalde onderwerpen. Om de nationale dienstverlening in de lamination wereld voortdurend te verbeteren, stellen we nu een schriftelijk protocol voor de bijgewerkte Lash Filler 25.9-behandeling voor. Allereerst...

 

De veganistische revolutie is hier: InLei® LASH FILLER 25.9 markeert het begin van een nieuw hoofdstuk in het werk van stylistes.

Wij gaan er altijd van uit dat voor het uitvoeren van een professionele behandeling het volgen van een goede en gekwalificeerde cursus noodzakelijk is, zoals deze aangeboden door onze Academies.

Regelmatig worden wij gebeld door professionals die op scholen cursussen hebben gevolgd die niet aan hun verwachtingen voldeden. Of klanten die wat verduidelijking nodig hebben omdat ze nieuw zijn in de sector en onduidelijk zijn over bepaalde onderwerpen. Om de nationale dienstverlening in de lamination wereld voortdurend te verbeteren, stellen we nu een schriftelijk protocol voor de bijgewerkte Lash Filler 25.9-behandeling voor. Allereerst...

Wat is er nieuw:

We hebben een slimme wimper was-stap geïntroduceerd, die geen invloed heeft op de krul of verdikking, maar integendeel de producten fixeert die eerder tijdens de behandeling zijn aangebracht en de krul beschermt. Deze stap maakt het mogelijk om: het risico op allergieën voor de lamineerbehandeling of voor wimper-/wenkbrauwenverf te verminderen en de gehele behandeling met 15 tot 20 minuten te versnellen. Dit is een aanzienlijk voordeel in het dagelijks leven van een stylist.

  • aan het einde van de behandeling hebben we een moleculaire reconstructie toegevoegd. Wij passen geen nazorgproduct  toe dat als ‘afsluiting’ van de behandeling fungeert. In plaats daarvan passen we een professionele reconstructie toe die nog vele andere voordelen heeft. Vroeger brachten we als laatste stap de filler aan en deze stap doen we nu versterken met de Lashmolecular 4

  • De formulering van InLei® Lash Filler 3 is geüpgraded. Het is nog krachtiger geworden, maar belangrijker nog: veganistisch. Het product is VEGANOK-gecertificeerd
  • Bij een wetenschappelijk instituut in Milaan zijn klinische tests uitgevoerd die de effectiviteit bewezen en aantoonden dat de resultaten op het gebied van verdikking en verlenging de klassieke Lash Filler-lijn overtroffen. Deze keer waren de tests veel complexer en diepgaander.

In de tussentijd... laten we gaan! 

Laten we eens kijken welk werkprotocol moet worden gerespecteerd.

1. ANALYSEER DE OGEN EN HAAR NATUURLIJKE WIMPERS VAN DE KLANT om de meest geschikte schildjes te kunnen kiezen om het gewenste effect op haar oogtype te bereiken. U kunt kiezen uit het brede assortiment InLei®-schildjes:

Belangrijk: Tijdens de behandeling moeten de ogen en wimpers van de cliënt gezond zijn, zonder roodheid/irritatie en aanhoudende allergieën. De make-up van de klant moet uiteraard grondig verwijderd worden.

  1. 2. REINIG de wimpers en het hele gebied rond de ogen met een InLei® Oil Free Mousse (bijv. InLei® Mousse Aloë Vera). Breng InLei® InPatch of InLei® Black Pad onder de ogen aan om de onderste wimpers te vergrendelen en de huid te beschermen. Bereid de wimpers voor op de behandeling met InLei® Saline Pretreatment door voorzichtig een InLei® Minions-microbrushes gedrenkt in zout water over beide zijden van de wimpers te halen.

3. Breng het schildje aan op het ooglid en positioneer de wimpers op het schildje met behulp van de wateroplosbare lijm van InLei® Fixing Gel (voor degenen die de voorkeur geven aan een zachtere, beter vormbare lijm raden wij InLei® Lamica Gel aan). Gebruik de InLei® Fillering- en InLei® Helper-tools om de juiste spanning te creëren en plaats de wimpers parallel, zonder enige overlapping tussen het ene haartje en het volgende.

4. PLAATS DE EERSTE OPLOSSING InLei®  FORM1 - wimperpermanent 1,5/2 mm vanaf de wortel van de wimpers met behulp van de InLei® Vincent penseel (of InLei® Leonardo of InLei® Raffaello, indien gewenst). Verdeel een dunne laag product zonder het op de punten aan te brengen. Laat 6 tot 14 minuten intrekken, afhankelijk van de structuur en porositeit van de wimpers. Wanneer de tijd voorbij is, verwijdert u het product.

5. PLAATS DE TWEEDE OPLOSSING InLei® LASH FIX 2 - wimperfixatie volgens dezelfde procedure als in de vorige stap en laat de helft van de tijd( van Form1) +1 minuut inwerken. Wanneer de tijd voorbij is, verwijdert u het product.

6. BEREID InLei® TINT door de gewenste kleur te mengen met het oxidatiemiddel InLei® Developer Cream 1,5% 5 vol. in een verhouding van 1:1. Meng met een spatel tot je een romige consistentie verkrijgt. Breng de kleur aan over de gehele lengte van de wimpers, van de wortels tot de punten, met behulp van het InLei® Vincent-penseel. Afhankelijk van het haartype 6 tot 12 minuten laten inwerken. Wanneer de tijd voorbij is, verwijdert u de tint met behulp van een penseel.

7. Breng InLei® LASH FILLER 3 aan met het InLei® Picasso-penseel en verdeel het product met snelle bewegingen om de meeste kleur- en/of lijmresten te verwijderen. Laat de oplossing doordringen totdat deze volledig is opgenomen. Voor nog preciezer en schoner werken raden wij aan om het wortelgebied te borstelen met een InLei® Softies borstel met microvezelpunten gedrenkt in Lash Filler 3.

8. EINDREINIGING MET InLei® MOUSSE MAGICA - professionele shampoo voor wimpers en wenkbrauwen. Vul de InLei® Barolo-kom met water en doe een klontje mousse in de InLei® Solo-kom. Maak de InLei® Fernando-borstel nat en gebruik deze om een kleine hoeveelheid mousse op te nemen. Verwijder eventuele kleurstofresten zorgvuldig en los de wateroplosbare lijm op totdat het schild is verwijderd. Spoel het gebied af. Spoelen kan met lauw warm water en gebruik hiervoor bijvoorbeeld een wattenstaafje of schijfje.

OPMERKING: Om de juiste consistentie van de mousse te verkrijgen, wordt aanbevolen om de fles te schudden en ondersteboven te houden tijdens het doseren.

9. GEBRUIK InLei® LASH MOLECULAR 4 - moleculaire reconstructie voor wimpers en wenkbrauwen. Breng InLei® Lash Molecular 4 aan op de wimpers met behulp van een InLei® F-Brush en blijf kammen totdat het volledig is opgenomen. Voor moleculaire reconstructie is spoelen niet nodig.

En voila! Volgens de uitgevoerde klinische tests is de effectiviteit van de behandeling gegarandeerd als het protocol correct wordt gevolgd.

Werkzaamheidstesten hebben buitengewone resultaten opgeleverd: 25% verdikking en 9% verlenging in drie opeenvolgende behandelingen, uitgevoerd met een tussenpoos van 4 tot 5 weken.

Maar dat is niet het einde van het verhaal: de klant kan niet met lege handen naar huis gaan, want met dagelijks gebruik van het InLei® Adiutrix wimperserum bereiken we nog wonderbaarlijkere resultaten: 28% verdikking en 12% verlenging, opnieuw gegarandeerd door de tests uitgevoerd.

Ondanks onze gedetailleerde uitleg van het protocol moet ik u zeggen dat het onmogelijk is om elke handmatige stap in woorden te beschrijven en wij raden u aan een professionele cursus te volgen, aangezien dit GEEN doe-het-zelf-behandeling is. Vertrouw de eindeloze video's op Tik Tok niet, want de professionals moeten dan de schade herstellen die meisjes zichzelf aandoen en we zien vaak echt tragische situaties. Vertrouw op de professionals en u zult altijd versteld staan van de prachtige resultaten die het 100% Made in Italy-merk InLei® biedt!


Met liefde voor elk haar,

InLei Familie Nederland

Neem direct contact op
INLEI® LASHFILLER 25.9 PROTOCOL - INLEI® LASHFILLER 25.9 PROTOCOL
  • Uitgebreid betaalgemak: