Wimper en Brow Benodigdheden
Wimper en Brow Benodigdheden
Prisma 59
3364DJ Sliedrecht
0184 633 050 - info@wimperenbrow-benodigdheden.nl

 

Vóór 15:00 uur besteld? Zelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 75,-

InLei®Italiaans merk van uitmuntendheid op het gebied van ogen

Geschreven door op InLei® is een Italiaans merk van uitmuntendheid op het gebied van ogen: professionals in het lamineren, permanenten en verven van wimpers en wenkbrauwen. In een paar jaar tijd hebben we deze sector ontwikkeld en de eerste producten voor professioneel gebruik gemaakt. 100% Made in Italy.

De N°1 professionele productlijn ter wereld voor elke wimper- en wenkbrauw

InLei® is een Italiaans merk van uitmuntendheid op het gebied van ogen: professionals in het lamineren, permanenten en verven van wimpers en wenkbrauwen. In een paar jaar tijd hebben we deze sector ontwikkeld en de eerste producten voor professioneel gebruik gemaakt. 100% Made in Italy.

InLei® Lash Filler is een revolutionaire, innovatieve en unieke behandeling

Dankzij uitgebreid en accuraat onderzoek van de ingrediënten, die met zorg zijn geformuleerd, hebben we nu een wimperbehandeling die klinisch is getest en wetenschappelijk is ondersteund. InLei® Lash Filler geeft elasticiteit, een zijde glans en een gezonde look aan de natuurlijke wimpers. Het is een revolutionaire, innovatieve en unieke behandeling die de natuurlijke wimpers dikker en gekrulder maakt.

24% dikkere wimpers en 31% meer krul volgens klinische studies

Dit is het eerste merk ter wereld dat garandeert - dankzij bewezen klinische studies - dat de Lash Filler behandeling:

  • De diameter van de wimpers 24% dikker maakt (bij gemiddeld 3 behandelingen)
  • De krul van de wimpers vergroot met gemiddeld 31% (in 1 behandeling)

 

Afbeelding 1: wimper voor behandeling
Afbeelding 2: wimper na de behandeling

Form 1 en Fix 2 zijn het perfecte duo voor een perfecte lift

Form 1 en Fix 2 van InLei® zijn zo op elkaar afgestemd dat door deze op de juiste manier te gebruiken, je altijd een mooie lift krijgt als eindresultaat. Voeg daarna de verzorgende InLei® shiny black met arganolie aan toe. Deze verf zorfgt voor mooie glanzende zwarte wimpers die van binnenuit geverfd worden. Hierdoor blijft de verf tot wel 6 weken zichtbaar.

InLei® Lash Filler als laatste stap is echt een parel

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen maar de InLei® Lash Filler is echt geweldig! Wat een geweldige resultaten krijg je daarmee. De wimpers zijn niet van extensions te onderscheiden. Om het maximale resultaat te krijgen van de InLei® Lash Filler en om deze om de juiste manier toe te passen raden we altijd een training aan.

InLei® heeft De meest uitgebreide lijn in accessoires 

Nog een reden wat InLei® geweldig maakt: het merk heeft de meest uitgebreide lijn in tools en benodigdheden. De producten zijn stuk voor stuk enorm handig zijn voor de behandelingen. Denk aan diverse brushes, penselen, mengbakjes, werktablet, eyepatches, wegwerpartikelen en natuurlijk de meest uitgebreide lijn hoogwaardige kwaliteit schildjes.

InLei® heeft een unieke kwaliteit schildjes

De schildjes van InLei® zijn heel populair en dat is geheel terecht. Ze zijn enorm sterk en kunnen in een autoclave gereinigd worden, maar ook met de F Plus van de eigen lijn. Ze hebben inmiddels 10 maten maar er komt nog een unieke lijn bij. Er zijn 2 lijnen. Eén speciaal voor diepliggende ogen, hangende oogleden, mannen of voor de natural look. Deze lijn is te vergelijken met een C krul. De andere lijn is te vergelijken met een CC/D krul, afhankelijk van je plaatsing van de lotion. 

InLei® Browbomber is als een bom

Werk je ook met wenkbrauw laminatie? Dan raden we echt de Inlei® browbomber lijn aan. InLei® brow lamination is speciaal ontwikkeld om op de huid te werken. De browbomber stap 3 heeft 5 pure oliën, die echt als een bom voor je huid en wenkbrauwen zijn!

 

Neem direct contact op
  InLei®: Italiaans merk van uitmuntendheid op het gebied van ogen - InLei®: Italiaans merk van uitmuntendheid op het gebied van ogen
InLei®: Italiaans merk van uitmuntendheid op het gebied van ogen - InLei®: Italiaans merk van uitmuntendheid op het gebied van ogen
  • Uitgebreid betaalgemak: