Wimper en Brow Benodigdheden
Wimper en Brow Benodigdheden
Prisma 59
3364DJ Sliedrecht
0184 633 050 - info@wimperenbrow-benodigdheden.nl

 

Vóór 15:00 uur besteld? Zelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 75,-

BEHANDELINGSKOSTEN WIMPEREXTENSIONS OVERZICHT

Geschreven door op Uitzoeken hoeveel het u kost om een set wimpers te laten zetten, is een geweldige manier om uw bedrijfsfinanciën onder controle te houden en ervoor te zorgen dat u uw geld efficiënt verdient en beheert

Behandelings kosten berekening

Uitzoeken hoeveel het u kost om een set wimpers te laten zetten, is een geweldige manier om uw bedrijfsfinanciën onder controle te houden en ervoor te zorgen dat u uw geld efficiënt verdient en beheert. Bij wimper en brow benodigdheden krijgen we vaak de vraag “hoeveel kost het om een set wimpers te doen” en het antwoord is bijna onmogelijk nauwkeurig te zeggen. Er komen zoveel variabelen bij kijken en het zal voor elke wimperstylist anders uitpakken, maar het is altijd handig om een schatting en een startpunt te hebben. Als wiskunde niet jouw sterkste kant is, maak je dan geen zorgen, wij hebben het harde werk voor je gedaan! We hebben de rekenmachine tevoorschijn gehaald en onze wiskundige vaardigheden gebruikt om de kosten per product, per behandeling voor Lash Art Pro-producten te berekenen, zodat u de totale behandelingskosten kunt optellen. Maak je klaar voor wat wiskunde...

 

Wimperextensions

De kosten kunnen variëren afhankelijk van de dekking, wimperdikte, waaiergrootte en de natuurlijke wimpers van de klant.

LIJMEN

De kosten kunnen variëren afhankelijk van de dekking, omgevingsomstandigheden, lijmoppervlaktechniek, snelheid en viscositeit.

  • Grootte lijmdruppel – 0,03 ml
  • Aantal gebruikte stippen per set – 5
  • Aantal sets per fles – ongeveer 33
  • Kosten per set - € 0,91
  • Gebaseerd op 5 g lijm, cijfers afgerond op het dichtstbijzijnde gehele getal.

Liquids

De kosten kunnen variëren afhankelijk van de gebruiksfrequentie en de nauwkeurigheid van de gebruikte hoeveelheid.

Verbruiksartikelen

De kosten kunnen variëren afhankelijk van de gebruikte hoeveelheid en de gebruikte vloeistoffen.

We hopen dat dit bericht nuttig is geweest en u een goed startpunt heeft gegeven als het gaat om het uitwerken van uw financiën. Voel je vrij om deze blog op te slaan of te delen met een andere wimperstylist die dit misschien nuttig vindt. Als je vragen hebt, neem dan zoals altijd contact met ons op.

 

Neem direct contact op
BEHANDELINGSKOSTEN WIMPEREXTENSIONS OVERZICHT - BEHANDELINGSKOSTEN WIMPEREXTENSIONS OVERZICHT
  • Uitgebreid betaalgemak: